Woolpot RPG
Dobrodošli na forumu, polnem presenečenjem. NA forumu, kjer ne poznamo neobičajnih stvari: le kaj bi bilo nenvadnega v svetu, kjer živijo vsa nadnaravna bitja, ki jih pozna ta svet? Woolpot čaka nate, da prestopiš njegova vrata ter postameš del tega čudnega mesteca. Se boš odzval/a klicu?
Woolpot RPG
Dobrodošli na forumu, polnem presenečenjem. NA forumu, kjer ne poznamo neobičajnih stvari: le kaj bi bilo nenvadnega v svetu, kjer živijo vsa nadnaravna bitja, ki jih pozna ta svet? Woolpot čaka nate, da prestopiš njegova vrata ter postameš del tega čudnega mesteca. Se boš odzval/a klicu?
Woolpot RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Forum bomo za nekaj časa zaprli zaradi velike neaktivnosti in kopiranja naše zasnove med poletnimi počitnicami ga bomo upam,da oživeli. Če nas želite poiskati nas najdete tukaj :
http://vampireacademy.the-up.com/forum
( označite povezavo,kliknite desni gumb na miški in odpri povezavo v novem zavihku )
 ______
AKTIVNI RPG FORUMI :
http://wild-free.slovenianforum.com/
 http://fever-in-paris.the-up.com/

DEMONI. VAMPIRJI. SENCE. ANGELI. VOLKODLAKI. nadnaravna bitja vas vabijo v deževno mestece woolpot, da se jim pridružite na njihovem neskončnem potovanju v nesmrtnosti. postanite del njihove kuture, zaživite novo življenje. od vstopa v svet teh nadnaravnih bitij te čaka samo še klik na gumb za registracijo... kaj še čakaš?

vse zahvale gredo forumotionu, da se je forum sploh lahko ustvaril. tako prejšnja tema foruma (twilight saga) kot tudi sedajšnja sta last teama in jo je prepovedano kopirati. za grafiko so združile moč vse adminke, prav tako za vsebinsko ureditev foruma. za html kode se moramo zahvaliti uporabnikom na forumu cauntion. avatarji, podpisi ter posti so osebna lastnina članov ter jo je prav tako prepovedano kopirati. hvala za razumevanje.

forumi, ki jih oglašujemo

selene avalon amarth Untitled-19

selene avalon amarth Craycray

selene avalon amarth Lp

selene avalon amarth Untsssitled-1

selene avalon amarth

Go down 
AvtorSporočilo
selene avalon amarth
Admin
Admin
selene avalon amarth

Število prispevkov : 510
Kraj : Somewhere

selene avalon amarth Empty
ObjavljaNaslov sporočila: selene avalon amarth   selene avalon amarth EmptyČet Mar 07, 2013 6:29 am

selene avalon amarth Hkltikhgk
first middle last
273, but looks 21 | venice | jennifer lawrence | demon

Prestopil/a si prag temačnega mesteca. Si naredil/a pravo potezo? Ali jo boš obžaloval/a za vedno?

''Ne… Ne bom.'' Se je glasil njen odrezavi odgovor, ko se je zagledala detektivu naravnost v oči in posmehljivo prhnila v zrak. Kazal je že naredil nekaj krogov, odkar je svetlolaska sedla na stol, med štiri steklene stene, skozi katere ni videla, a prepričana je bila, da na drugi strani ne stoji le en človek. Še enkrat je pogledala okoli sebe in zavila z očmi. Prednjo je vrgel polo papirjev, lično speto v rjavi mapi, na vrhu pa je bila pripeta njena slika. ''Prekleto, da boš.'' Je zaklel. Besede so se mu zapletale, ko je poskušal govoriti italijanščino. ''Preizkusi me.'' Roke je prekrižala na prsih in glavo obrnila proti stropu. Le poigravala se je. Kaj pa naj počne. Ni imela namena še dolgo ostati tu. Tako prodorljivo je zrl vanjo, ni se hotela obrniti. ''Prav, prav,'' široko se je zarežala, ''Bilo je nekega mračnega jutra, v majhni vasici, ko se je po le-tej zaslišal moj zvon jok. Vsaj tako sp pravili. So..'' je ponovila in njen pogled je izgledal otožen in boleč. ''Potem je minilo nekaj let, bla bla, bila sem majhno tečno ščene,'' svetlolaska je besede izgovarjala, kot bi do sebe gojila prezir, ''potem pa je ko sem bila stara 7 let in štiri dni… No, začele so se dogajati čudne stvari. Res čudne.'' Mladenič, detektiv, je sedel nasproti nje, z mislijo, da je obupala in roke mirno položil na mizo pred sabo. ''Moje telo je omahovalo, trajalo je nekaj let, ves čas so bili z menoj zdravniki, pa si predstavljaj, bilo je 1784 leta, čeprav sem bila, oh, sem, trmasta se naposled nisem morala več premikati. Vse me je bolelo, a vzroke, bolezni ni nihče ugotovil. Odločila sem se, da bom z zadnjimi močmi odšla proti gozdu, in sem šla. Sedla sem ob drevo, na odejo iz iglic, kapljice so padale na moje lase, na mojem obrazu pa je počival nasmeh. Ha, ne vem.'' Vse besede je govorila z čutnostjo, komaj se je zadrževala, ko so solze hotele spolzeti po licih, njen leden, zasanjan pogled je bil zapičen v mizo. ''Tako so moje veke začele pokrivati moje oči, stresel me je mraz in komaj sem se zadržala, da nisem kričala in se jokala. V naslednjem trenutku, je za mojim hrbtom mirno tišino začelo motiti lomljene vejic, in zvoki mehkih korakov. Stiskala sem oči v upanju, da me oseba ne bo opazila. Zaman. O groza, dekletce… so se iz ust vile močne hrapave besede moškega. Odprla sem prestrašene oči. A očitno niso bile tako prestrašene. Vzravnal se je in se začel odmikati stran od mene. Tvoje oči… Je zamomljal. A v naslednjem trenutku je obležal na tleh. Jaz… Jaz pa sem gledala svoje… Bivše telo. Telo majhne, nedolžne deklice je obležalo na tleh, glava je zadela ob korenino. Vse se mi je zdelo čudno, a nekaj v meni mi je govorilo naj grem. In sem šla… V bistvu.. Takrat šel. A vseeno je skozi vsa leta v meni bivala deklic, ki se je spremenila v odraslo dekle. In tukaj sem sedaj.'' Je končala in ustnice so se ji spet privihale v privlačen nasmešek. Zasmejal se je. Le kaj ej pričakovala. Da bo človek verjel taki zgodbi. Vstal je in njegov obraz je postal jezen in pozoren. A ne kaj dosti. Srečal se je z njenimi očmi in bile so… Črne. Ni se imela namena 'preseliti', saj je v tem telesu nekaj manj kot 3 leta, je v popolnem stanju. O sebi po navadi govori, kot o lupini, ki tava po svetu, da je njena duša kar je potrebno spoznati. Čeprav je mila zlatolaska demon, je globoko v sebi prijazno dekle, ki se skriva za črno masko. Sprva so jo spreletele misli, da bi ga ubila, a potem je dojela, da bodo navadni smrtniki končno spoznali, da na planetu niso sami. Še vedno je bila zazrta v njegove oči, in v njej je bil boj, ni vedela kaj naj stori. Predstavljaj si, da si v džungli, izgubljen, sam, ob reki, imaš zlomljeno nogo. Sedaj ležiš po nekaj mesecih na tleh kabineta, pozabil boš vse kar sem ti povedala. Stopila je na njegovo nogo in jo močno potegnila, slišala je čuden kresk, vedela je, da se bo prebudil v močnih bolečinah, če ne izkrvavel. Če hočeš zvedeti več o njej jo boš moral spoznati.
Nazaj na vrh Go down
https://woolpot-rpg.slovenianforum.com

selene avalon amarth
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1